Schilderwerken en behangen

Lembrechts is uw schilder van dienst!

  • Is uw schilderwerk aan een nieuw laagje toe?
  • Een fris tintje voor uw muren?
  • Huis gebouwd of verbouwd en nu tijd voor een laagje verf?
  • Of meer zin in een frivool behangpapiertje voor uw interieur?

Binnenschilderwerk door een specialist binnenschilder en behanger

U zoekt een schilder om de binnenkant van uw huis te schilderen? Een specialist binnenschilder? Lembrechts helpt u graag verder. Wij schilderen met veel verve(n) en precisie uw keuken, living, leefruimte, slaapkamer, trap, deuren, de binnenkant van uw ramen, badkamer, bureau, speelkamer,… Ook voor uw behang werken we ons uit de naad.

Schilder gezocht?

Schildersbedrijf met bakken verfervaring

Lembrechts is een schildersbedrijf met 25 jaar ervaring. Dat zijn ettelijke duizenden liters verf die wij al op muren, plafonds en houtwerk hebben gezet. En dat merkt u… Ons verfwerk is tot in de kleinste hoekjes perfect, met oog voor detail en precisie. Zo hebben wij over de jaren heel wat tevreden klanten verzameld.

Binnenschilderwerk naar uw smaak en goesting

Wij komen graag ter plaatse om te bekijken wat u precies geschilderd wilt. Daarbij kunt u rekenen op ons deskundig advies over het verfmateriaal, de techniek, de kleuren. Deze ingrediënten mengen we tot een schilderbeurt die van uw interieur uw droominterieur maakt.  Graag advies van een binnenhuisarchitect over de kleuren, de materialen en de technieken? Wij verwijzen u graag door naar een van de binnenhuisarchitecten waar we mee samenwerken.

binnenschilderwerk woning

Schilders met liefde voor de schilderstiel

Kwaliteit en oog voor detail, dat zijn onze handelsmerken in alles wat we doen. Daarom werken we ook enkel en alleen met kwalitatieve verven en schildermaterialen. En onze schilders zijn uiteraard échte vakmensen, met liefde voor hun schilderstiel en zin voor perfectie.

behangen slaapkamer

Behanger van dienst: alle behangwerken voor uw woning

Ook in behangen zijn wij specialisten. Of u nu klassiek behang gekozen hebt, of vliesbehang, fotobehang, glasvezelbehang: wij hangen het zorgvuldig op. En net zoals onze schilderwerken doen we dat graag helemaal tot in de puntjes juist.

Schilder en behanger in regio Antwerpen, Limburg en de rest van Vlaanderen

Voor uw schilderwerken en behangwerken komen wij graag tot bij u. Wij schilderen vaak in de regio Antwerpen en Limburg, maar rijden even goed naar Brabant, Oost- en West-Vlaanderen. Uiteraard hebben we ook veel klanten in de buurt: Wechelderzande, Lille, Gierle, Vorselaar, Malle, Zoersel, Rijkevorsel, Zandhoven, Schilde, Ranst, Schoten, Brecht, Brasschaat, Antwerpen, …

Prijs schilderwerken en kost behanger

Wat kost een schilder van Lembrechts u? Een eerlijke prijs! Daarom komen we altijd ter plaatse kijken en opmeten voor we u een gedetailleerde offerte bezorgen. We gaan na in welke staat uw muren zijn, of er veel bijgewerkt moet worden voor we beginnen schilderen, hoeveel lagen er nodig zijn, hoe groot de ruimtes zijn,… Een offerte is bij Lembrechts trouwens altijd gratis en vrijblijvend.

Schilderwerken zorgeloos laten uitvoeren door een vakman? Behangen in stijl?

Bel 03 311 57 96  of mail Lembrechts vandaag nog voor uw vrijblijvende offerte.