Houtskeletbouw

Specialist in houtskeletbouw

Houtskeletbouw en houten huizen kennen een flinke opmars in Vlaanderen. Houtskeletbouw wordt alsmaar populairder voor nieuwbouwwoningen, of het nu gaat om landelijke villa’s of moderne, strakke woningen. Bij Lembrechts beheersen we deze bouwtechniek tot in de vingertoppen. Zo behalen we heel energiezuinige waarden voor onze projecten (E-peil 15 en  28,09 kWh/m2). Onze vakkennis leggen we samen met uw wensen en ideeën.

Houtskeletbouw Wechelderzande

huizen, Houten bijgebouwen en woninguitbreidingen

Niet enkel voor volwaardige woningen, maar ook voor bijgebouwen in de tuin, een aanbouw aan uw bestaand huis, een garage, een poolhouse of losstaande hobbyruimte is een houtskeletbouw de ideale oplossing. Ook een extra verdieping op uw woning is zeker een mogelijkheid met houtskeletbouw omdat de constructie licht is.

Uw houtskeletbouw of houten bijgebouw laten bouwen door een echte vakman?

Bel 03 311 57 96 of mail Lembrechts vandaag nog voor uw gratis offerte!

Voordelen van houtskeletbouw

Als u kiest voor Lembrechts houtskeletbouw, kiest u voor een hele resem voordelen:

Sneller gebouwd

Wij bouwen uw houtskeletbouw snel en efficiënt. Bij het bouwproces van een houtskelet woning komt er geen water aan te pas. Dat betekent dat uw houtskeletbouw ook niet hoeft uit te drogen. En daarom kan u na de bouw van uw houtskelet onmiddellijk verdergaan met de binnenafwerking en buitenafwerking.

Milieuvriendelijk

Een houtskeletbouw van Lembrechts ontziet het milieu en de leefomgeving. Houtskeletbouw heeft tot 2,5 keer minder impact op het milieu dan een traditionele stenen bouw.

U wint ruimte om te leven

De muuropbouw is dunner omdat de isolatie tussen het houtskelet wordt geplaatst. Zo wint u plaats.

Houtskeletbouw is energiezuinig

Hout regelt van nature uit de temperatuur. Dat betekent concreet dat een houtskeletbouw de warmte binnenhoudt in de winter en in de zomer de warmte buitenhoudt. We isoleren daarenboven de muren, vloeren en het dak heel goed. Dat maakt dat u heel het jaar door geniet van een  een aangenaam binnenklimaat. Zo bespaart u flink op uw energiefactuur en haalt u het verplichte E-peil zonder veel moeite.

Lichtere fundering

Een houtskeletbouw weegt veel minder dan een traditionele bouw. Daarom hoeft de fundering ook niet zo zwaar te zijn. En daarom biedt houtskeletbouw heel wat mogelijkheden naar woninguitbreiding en extra etages.

Prima geluidsisolatie

Een houtskeletbouw is veel beter geïsoleerd tegen geluid dan een stenen bouw. Lawaai van buiten dringt niet door tot in de woning.

In alle bouwstijlen

Een houtskeletbouw kan in alle stijlen: landelijk, klassiek, eigentijds, strak tot hypermodern. Aan de buitenkant kunt u niet zien dat het om een houtskeletbouw gaat. Aan de binnenkant trouwens ook niet.

Uw garanties voor uw houtskeletbouw

Kiest u voor Lembrechts houtskeletbouw, dan kiest u voor gegarandeerde kwaliteit:

  • Alleen de beste kwaliteit
  • Correcte prijzen
  • Ervaring en knowhow

Prijs van uw houtskeletbouw

Wat kost het om een houtskeletbouw te laten zetten door Lembrechts? Wij begrijpen dat u graag een duidelijke richtprijs krijgt. We bekijken daarom graag uw bouwplan. Op die manier kunnen wij realistisch inschatten hoeveel uw houtskeletbouw zal kosten.

Uw houtskeletbouw of houten bijgebouw laten bouwen door een echte vakman?

Bel 03 311 57 96 of mail Lembrechts vandaag nog voor uw gratis offerte!

Gevelbekleding

Uw gevel laten bekleden? Wij brengen professioneel en vakkundig verschillende soorten gevelbekleding aan. De juiste gevelbekleding geeft je woning cachet en uitstraling. U kiest uit verschillende materialen.

Vezelcementplaten van Eternit
Gevelplaten en gevelstroken kunnen een effen of gestructureerd oppervlak hebben. Ze zijn in heel wat verschillende kleuren verkrijgbaar. De sidings van Eternit die wij vaak plaatsen, hebben een heel strakke look en geven je woning een frisse aanblik.

Houten gevelbekleding
Houten gevelbekleding? Ook daar zijn we bij Lembrechts de geknipte partij voor. Houten gevelbekleding is tijdloos mooi. We gebruiken verschillende houtsoorten voor uw gevelbekleding, alles naar uw wens; thermo grenen, padouk, afromozia, thermo ayous,…. De kleuren variëren van diep rood over geel tot donker bruin. Veel houtsoorten vergrijzen ook. Houten gevelbekleding heeft sowieso een heel naturelle uitstraling en past zowel bij een strakke bouwstijl als bij een klassiek huis.

Uw gevel laten bekleden door een echte vakman?

Bel 03 311 57 96 of mail Lembrechts vandaag nog voor uw gratis offerte!