Buitenschilderwerk en kaleien

Lembrechts is uw buitenschilder van dienst!

  • Uw gevel schilderen?
  • Uw verbouwde hoeve laten kaleien?
  • Buitenschrijnwerk netjes geschilderd of gesapt?

Buitenschilderwerk door specialist buitenschilder Lembrechts

Op zoek naar een buitenschilder die specialist is in zijn vak en jaren ervaring heeft met buitenschilderwerk? Lembrechts is uw schilder. Ons team professionele buitenschilders pakken uw gevel, buitenschrijnwerk, buitenmuren, tuinhuis, poolhouse,… flink met de borstel aan.

Schilder gezocht voor uw gevel?

Kies voor onze vuilafstotende gevelverf!

Bij Lembrechts werken we graag met kwalitatieve materialen. Omdat dat ons werk makkelijker maakt, onze klanten tevreden stelt en het resultaat duurzamer is. Daarom schilderen wij uw gevels met onze speciale gevelverf met lotus-effect. De voordelen van deze gevelverf zijn niet min:

  • waterafstotend
  • vuilafstotend
  • waterdampdoorlatend
  • UV-bestendig
  • de verf bladdert niet af

Uw gevel blijf langer mooi!

En wat is het resultaat? Uw gevel blijft veel langer mooi. De verf straalt en ziet er altijd proper uit, net alsof uw huis pas in de verf gezet is. Onze gevelverf met Lotus-effect is een must als u uw gevel heel lang mooi wilt houden!

Kaleien: een tijdloze schildertechniek

Kaleien is in tegenwoordig, maar de techniek is al heel oud. Vroeger kaleiden de boeren hun stallen om ze vochtvrij te houden. Kaleien is inderdaad een verftechniek met een waterafstotend effect. Het voordeel van kaleien is ook dat u er oneffenheden kunt mee wegwerken en er een oude gevel een nieuw, fris uitzicht mee kan bezorgen.

Kaleien met vuilafstotend effect

Wij gaan nog verder met onze kalei. Onze kaleiverf Lotusan zorgt ook voor een vuilafstotende werking. Het resultaat is een gekaleide gevel die veel langer zijn authentieke uitstraling blijft behouden.

Prijs buitenschilderwerk en kaleien

Wat kost het om de muren van uw huis te laten schilderen of kaleien? Wij begrijpen dat u graag een duidelijke prijs krijgt voor uw schilderwerken buiten. Daarom komen wij altijd ter plaatse bekijken in welke toestand uw gevel, uw buitenschrijnwerk en uw buitenmuren zijn. Op die manier kunnen wij realistisch inschatten hoeveel het schilderen of kaleien van uw gevel en buitenmuren zal kosten.

Uw huis laten schilderen of kaleien? Voor een eerlijke prijs?

Bel 03 311 57 96 of mail Lembrechts vandaag nog voor uw vrijblijvende offerte.