PVC vloeren : perfect alternatief voor stenen vloeren en parket

PVC vloeren: heel veel voordelen

Een PVC vloer is gemaakt van … PVC. En dat biedt heel wat voordelen. Zo is een pvc vloer heel slijtvast en sterk. Deze kunststofvloer is perfect waterbestendig en heel makkelijk in onderhoud. Een PVC vloer is bovendien heel dun en kan daarom makkelijk over een bestaande vloer gelegd worden. Dat maakt deze vloer ideaal voor renovaties. Lembrechts is sinds jaar en dag specialist in de plaatsing van PVC vloeren.

PVC vloer met houtlook

Houdt u van parket maar wilt u er niet de nadelen van? Dan kiest u toch voor een PVC vloer met houtlook. Een PVC vloer met houtlook is wat uitzicht betreft haast niet te onderscheiden van een parketvloer. En is veel makkelijker in onderhoud en hygiënischer. Bovendien kan zo’n pvc vloer gemakkelijk gecombineerd worden met vloerverwarming.

pvc vloer betonlook

PVC vloeren met betonlook

Valt u voor een vloer die eruitziet als gepolijste betonvloer? Betonvloer heeft heel wat nadelen en is fragiel. Die nadelen ondervindt u helemaal niet met een PVC vloer met betonlook. Die ziet er net zo industrieel en strak uit als de echte betonvloer, maar is veel gebruiksvriendelijker en vertoont geen barsten. Bovendien voelt een PVC vloer met betonlook lekker warm aan en is hij probleemloos te combineren met vloerverwarming.

Wat kost een PVC vloer?

Wat kost het om een PVC vloer te laten plaatsen? Bij Lembrechts kan u rekenen op een  eerlijke prijs! Daarom komen we altijd ter plaatse kijken en opmeten voor we u een gedetailleerde offerte bezorgen. Een offerte is bij Lembrechts trouwens altijd gratis en vrijblijvend.

Uw garanties

  • Uw PVC vloer netjes geplaatst
  • Alleen de beste kwaliteit
  • Correcte prijzen
  • Ervaring en knowhow

Uw pvc vloer laten plaatsen door een echte vakman?

Bel 03 311 57 96 of mail Lembrechts vandaag nog voor uw gratis offerte!