Gyproc: eindeloze mogelijkheden

Gyproc biedt heel veel mogelijkheden. U kunt er muren mee afwerken. Of een gyproc scheidingswand plaatsen in een bestaande ruimte en zo een extra kamer maken. Ook een vals plafond kunt u perfect realiseren met gyproc. Op voorwaarde dat het door een vakman geplaatst en afgewerkt wordt.

Al uw leidingen, elektriciteitskabels en andere bedrading werken wij netjes weg in uw gipswanden. Bij Lembrechts vindt u een kwalitatieve en nauwkeurige afwerking voor al uw gyprocwerken, gipswanden, voorzetwanden, scheidingswanden en uw vals plafond.

Gyproc wanden

Wilt u graag een grote ruimte verdelen in kleinere ruimtes? Of een deel van een kamer afschermen? Dan is een scheidingswand in gyproc het middel bij uitstek.  De mogelijkheden zijn eindeloos. Gipswanden kunnen ook perfect geplaatst worden in vochtige ruimtes. Ook afkastingen en voorzetwanden behoren tot de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat alle wanden naadloos afgewerkt en schilderklaar zijn.

Gyproc plafonds

Graag je bestaand plafond in een nieuw tijdloos kleedje? Of een mooi, naadloos gyprocplafond in een nieuwbouw? Ook dat kan. Gyproc plafonds worden altijd bevestigd aan bestaande structuren zoals betonnen gewelven of houten balken. Op die manier kunt u er gemakkelijk verlichting in laten verwerken. Bovendien kunnen gyproc plafonds ook goed geïsoleerd worden.

Uw garanties

  • Al uw gyproc nauwkeurig afgewerkt en netjes geplaatst
  • Alleen de beste kwaliteit
  • Correcte prijzen
  • Ervaring en knowhow

Prijs gyproc wanden en gyproc plafonds

Wat kost gyproc laten plaatsen door Lembrechts? Een eerlijke prijs! Daarom komen we altijd ter plaatse kijken en opmeten voor we u een gedetailleerde offerte bezorgen. We gaan na wat er precies moet gebeuren, hoe groot de ruimtes zijn, wat de mogelijkheden zijn… Een offerte is bij Lembrechts trouwens altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gyproc werken laten uitvoeren door een echte vakman?

Bel 03 311 57 96 of mail Lembrechts vandaag nog voor uw gratis offerte!