Lembrechts totaalproject in Brasschaat

Oude villa krijgt een totale make-over

We nemen u graag mee op rondleiding in ons nieuwste totaalrenovatie in Brasschaat. Een jong koppel kocht deze oude villa en besloot om dit verouderd gebouw een totale make-over te geven. Tijdens een verkennend gesprek werd het al snel duidelijk dat het ouderwetse interieur plaats moest maken voor trendy en eigentijds.

Welkom in het nieuwste totaalproject van Lembrechts

De rondleiding begint in de inkomhal van de woning. Dat oude gebroken witte behangpapier hebben we weggehaald. In de plaats daarvan heeft de woning een rustgevende Scandinavische stijl gekregen. Alle kamer hebben we geschilderd in hetzelfde kwalitatief, wit schilderwerk. De blikvangers in de inkomhal: de gezandstraalde trap en de pivoterende deur met steel look die naar de woonkamer leidt.

De pivoterende deur: eigentijdse toets die inkomhal met woonkamer verbindt

De pivoterende deur is een innovatief stukje technologie met onzichtbare scharnieren die de zware deur ondersteunen. De deur opent moeiteloos in beide draairichtingen zonder dat je een handvat gebruikt. Een eigentijdse toets die perfect past binnen het nieuwe interieur.

Pvc-vloeren: budgetvriendelijk met stijlvolle uitstraling

De ouderwetse terracotta vloertegels in de woning hebben we vervangen door pvc-vloeren die de uitstraling hebben van een stijlvolle tegel. Andere kamers zoals de berging hebben we voorzien van een pvc-vloer met houtstructuur. Een budgetvriendelijke oplossing die de kamer een echte parketlook geeft.

Renovatie woonkamer: trendy contrast

De ramen van de woonkamer zijn zwartgelakt en de radiatorkasten hebben een stevig eiken fineertablet. De verticale radiatorpanelen kregen een witte laklaag met v-groef. De lichte kleuren van het interieur in combinatie met de zwarte ramen zorgen voor een stijlvol contrast.

De keuken: het hart van elke woning

De keuken is het hart van elke woning en die was toe aan een make-over. De oorspronkelijke deur hebben we hier behouden, gezandstraald en in blanke eik gezet. Het valse plafond van gyproc met ingebouwde spots geeft de keuken een egale, moderne uitstraling. Boven het kookeiland hangt een trendy armatuur met hanglampen. Ook hier valt het contrast op tussen de witte muren en de donkere lijsten van het raam en de steel look buitendeur.

Leefkeuken met gezellig eethoekje

Centraal in de keuken staat een modern kookeiland met granieten werkblad van 10cm dik. Het kookeiland heeft ook een gezellige eethoek waar het heerlijk ontbijten is ‘s ochtend. Een bombastische dampkap was niet nodig. De innovatieve dampkap met recirculatie is ingebouwd aan de kookplaat. Heel hightech en zo makkelijk in onderhoud!

Ingebouwde keukenkasten in eikfineer

Verder is de keuken afgewerkt met ingebouwde kasten in eiken fineer met een mooie houtvernislaag. De beschikbare ruimte wordt optimaal benut, op maat van de ingebouwde toestellen.

Zandstralen: uw interieur nieuw leven inblazen

Zandstralen is een van onze specialiteiten en dat zie je in dit totaalproject. De trap, de trapleuning, deuren en kasten hebben we allemaal een lichte, authentieke houtkleur gegeven dankzij deze techniek. Weg met dat ouderwets, eiken interieur. Wij geven verouderde meubels een nieuwe, eigentijdse look.

Eigen houtatelier en lakkerij voor prachtig maatwerk

Ons houtatelier en de lakkerij maken alles mogelijk. Zo is de villa gevuld met zelfontworpen inbouwmeubels helemaal naar wens van de eigenaars. Een mooi voorbeeld is de kastenwand met linnenmanden in de berging. Ons professioneel schrijnwerk en lakwerk zorgen voor prachtig maatwerk in deze woning.

Kalei met lotus effect

Ook de buitenkant heeft een opknapbeurt gekregen. Dankzij onze speciale kaleitechniek creëren we een uniek effect. Door de kalei eerst op de gevel te spuiten, brengen we veel meer materiaal aan. Het resultaat? Een authentieke kalei look met vuilafstotend lotus effect. De laatste toetsen aan de gevel: het zandstralen en herstellen van de balken en luiken aan de buitenramen voor een prachtig totaalbeeld.

Totaalproject van Lembrechts: meer dan een renovatie

Niet alleen het interieur had een opfrisbeurt nodig, ook de voorzieningen waren niet meer up-to-date. We hebben de elektriciteit, de leidingen en de loodgieterij nagekeken en vervangen.

Een totaalproject van Lembrechts betekent maatwerk met een uitstekende service. U moet zich van niets iets aantrekken: wij organiseren heel de renovatie. We werken uw wensen tot in de puntjes uit en leveren topkwaliteit. Onze interieurexperts staan voor u klaar voor al uw vragen en ideeën.

Uw eigen Lembrechts totaalrenovatie opstarten?

Bel 03 311 57 96 of mail Lembrechts vandaag nog voor uw gratis offerte.