Renovatieproject Seniorie Van Rijswijck

In september 2018 zijn wij begonnen aan het totale renovatieproject van de gemeenschappelijke delen van het seniorencomplex ‘Seniorie Van Rijswijck’ in de Lange Lozanastraat te Antwerpen. Het project zal lopen tot eind april 2019.

Wij zullen het volledige gelijkvloers en de 7 gangen onder handen nemen. Wij zijn hoofdaannemer van dit project waardoor alle werken via ons worden gecoördineerd. De werken in ons eigen beheer zijn de schrijnwerken; nieuwe plafonds, gyprocwanden, deuren, branddeuren (wij hebben ISIB gecertificeerde plaatsers), onthaal, meubilair, brievenbussen, … en de schilderwerken; verwijderen bestaand behangpapier, uitplamuren van muren, schilderen van muren en plafonds, lakken van deuren, lakken van plinten,…

In de eerste fase hebben we het sanitaire- en het restaurantgedeelte onder handen genomen; nieuwe plafonds, een fris tapijt, mooie verlichting, aanpassingen bestaand schrijnwerk en nieuw schrijnwerk (deuren, lamellen ed) en de oude muren helemaal opgeknapt door onze professionele schilders.

Nu zijn we volop bezig met het inkomgedeelte te renoveren. Binnenkort volgen de foto’s!!!

Op zoek naar een vakman voor uw project?

Bel 03 311 57 96 of mail Lembrechts vandaag nog voor uw vrijblijvende offerte.