Nieuwe keuken plaatsen? Lembrechts levert maatwerk!

De perfecte keuken op maat van uw nieuwbouw

Op zoek naar de keuken die perfect bij uw woning past? Die de beschikbare ruimte van uw nieuwbouw optimaal benut? Kies voor een keuken op maat bij Lembrechts en ga voor een tijdloze kwaliteit. Wij gaan tot in de details en bouwen uw droomkeuken.

nieuwe keuken plaatsen Lembrechts

Nieuwe keuken van Lembrechts: complete vrijheid in keuze

Wanneer u kiest voor een keuken op maat, kiest u voor complete vrijheid. Bepaal zelf het uitzicht, de opbouw, de kleuren en de materialen van uw keuken. Ons team van interieurspecialisten staat voor u klaar. Ontdek de eindeloze mogelijkheden:

  • Trek de stijl van andere leefruimtes door naar de keuken .
  • Creëer eenheid met de rest van uw interieur.
  • Ga voor een moderne look of een authentieke, landelijke stijl.
  • Personaliseer jouw keuken tot in de kleinste details.

Uw keuken op maat gemaakt?

Bel 03 311 57 96 of mail Lembrechts vandaag nog voor uw gratis offerte!

Maatwerk keuken: groot aanbod in materialen

Personaliseer uw keuken met een uitgebreid assortiment aan materialen:

  • Interieur in eiken dunfineer, eiken dikfineer, notelaar fineer en laminaat.
  • Verschillende tropische houtsoorten zoals het donkere wengé hout.
  • Binnenwerk van 18 mm dikke melamine.
  • Keukenbladen in graniet, composiet en hittebestendig dekton.
  • Elegante LEGRABOX-lades van Blum.
  • Pvc vloeren als perfect alternatief voor stenen vloeren en parket.
nieuwe keuken plaatsen Lembrechts
nieuwe keuken plaatsen Lembrechts

Keuken opmeten: uw beschikbare ruimte optimaal benutten

Kies je voor een kookeiland in een leefkeuken met gezellig eethoekje? Of liever een wandmodel in jouw compacte, functionele keuken? De beschikbare ruimte speelt een belangrijke rol in wat mogelijk is. Wij meten de ruimte op en maken een 3D-tekening waarin we alle details uitwerken zoals u dat wil. Na uw goedkeuring gaan we aan de slag.

nieuwe keuken plaatsen Lembrechts

Ons houtatelier en lakkerij maken alles mogelijk

Ons houtatelier en lakkerij staan klaar voor uw specifieke wensen. Geen standaardkasten, maar kasten die helemaal doorlopen tot aan het plafond of verdoken zitten achter een verschuifbaar paneel. Ook uw keukendeur laten we subtiel in uw keukenwand verdwijnen. Of kies voor een deur met steel look voor een strakke uitstraling. Ons professioneel schrijnwerk en lakwerk maken alles mogelijk.

nieuwe keuken plaatsen Lembrechts

Wij plaatsen ook al uw keukentoestellen

Bij een keuken op maat horen ook de juiste inbouwtoestellen. Uw oven, kookplaat, dampkap, afwasmachine en zelf uw wijnkoeler perfect geïntegreerd in uw keuken. Neem een kijkje in onze showroom en laat je adviseren door onze experts. Ontdek alle verschillende soorten toestellen en hoe we die in uw keuken verbouwen.

nieuwe keuken plaatsen Lembrechts

Uw droomkeuken tot in de handgrepen uitgewerkt

Wij gaan tot in de details en werken uw keuken uit tot in de puntjes. Kies je voor tijdloze, rustieke handgrepen of mag het liever iets moderner zijn met magnetische kastjes zonder handvat? Zelfs voor de kleinste details bieden we vele mogelijkheden. Weet je niet waar te beginnen? Breng een bezoekje aan onze toonzaal.

Persoonlijke service: wij begeleiden u van ontwerp tot eindresultaat

Bij maatwerk hoort een persoonlijke service. Wij denken met u mee en begeleiden u doorheen heel het proces. Ons team van interieurarchitecten staan ter beschikking en vormen een centraal aanspreekpunt voor al uw ideeën en wensen. We maken een 3D-voorstelling van uw droomkeuken. Zo heeft u in het vroege stadium van het ontwerp al een duidelijk beeld van het eindresultaat.

nieuwe keuken plaatsen Lembrechts

Bezoek onze toonzaal in Vorselaar

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal in Vorselaar. Ontdek onze volledig uitgewerkte keukens in onze showroom en krijg voeling met de verschillende materialen. Graag een extra woordje uitleg? Wij staan u met raad en daad bij en adviseren u over alle mogelijkheden voor uw toekomstige keuken.

Lembrechts showroom Vorselaar

Uw keuken op maat gemaakt?

Bel 03 311 57 96 of mail Lembrechts vandaag nog voor uw gratis offerte.